:

Hirdetések (2019.9.29.)

A hét folyamán szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól lesznek magyar misék a ferences templomban. A három köznapi mise előtt gyónási lehetőség is lesz. Elsőpénteken már egy órával a mise kezdete előtt. Vasárnap a szokásos miserend lesz érvényben.

Pénteken Assisi Szent Ferenc ünnepe lesz. Illő, hogy minél nagyobb számban összegyűlve emlékezzünk rá a ferences templomban. A pénteki mise után a helyi ferences világi rend tagjainak találkozójára kerül sor a Közösségi Házban.

Szombaton délelőtt kerül sor az idei máriavölgyi magyar búcsúra. A program a Remény újságban olvasható.

Október, a rózsafüzér hónapja. Jövő vasárnap fél órával a mise kezdete előtt a helyi rózsafüzér társulatok tagjai fogják a szentolvasót előimádkozni, aki csak teheti, kapcsolódjon be a közös imába.

Kérjük, hogy minél többen jelentkezzenek a magyar nyelvű Szabadegyetem előadásaira. Vizsgázni nem kell, viszont hasznos lehet a hittani ismeretek elmélyítésében. Fiataloknak és időseknek, szülőknek és minden érdeklődőnek ajánljuk. Jelentkezési lap a Remény újságok mellől vihető.

Október 7-én a Közösségi Házban Méry Margit vezet összejövetelt a Rózsafüzér Királynője-ünnep alkalmából. Mária-énekek és népszokások kerülnek majd bemutatásra. Kérjük a rózsafüzér-társulatok tagjait, és minden további jószándékú érdeklődőt a találkozón való részvételre.

Ugyancsak október 7-től folytatódnak a felnőtt énekkar próbái a Duna utcai iskola zenetermében hétfőnként este fél hattól.