:

Hirdetések (2019.6.16.)

A héten hétfőn és szombaton reggel nyolckor, szerdán és pénteken pedig este hatkor lesznek köznapi magyar misék a ferences templomban.

Csütörtökön Krisztus Szent Testének és Szent Vérének a főünnepe lesz – Úrnapja, parancsolt ünnep. Az ünnepi magyar szentmise és úrnapi körmenet a templomon belül csütörtökön 17:30-kor kezdődik majd. Már a szerda esti vigília-mise is érvényes lesz a csütörtöki ünnepre. A fővárosi szlovák nyelvű úrnapi misére és körmenetre pedig az óvárosban vasárnap kerül sor, a mise 10:30-kor kezdődik majd a Prímási-palota előtti téren. A magyar szentmisék vasárnap a szokott időpontokban lesznek: a ferences templomban délelőtt 9-kor, a Virágvölgyi templomban este 18 órakor.

Szombaton csatlakozunk a világméretű szentségimádáshoz. A ferences templomban 17 és 18 óra között lesz a szentségimádási óra. Kérjük, minél többen jöjjenek majd, hívják meg ismerőseiket is a közös imára. Lehet regisztrálni, feliratkozni a faliújságnál.

Szombaton este a szentségimádást követően a Ferienčík utcai Közösségi Házba hívjuk a kedves híveket, hogy együtt kezdjük tervezni a következő pasztorális évet. Minden jószándékú embert szeretettel hívunk, kérjük, hogy az egyes imacsoportok, ifjúsági csoportok is képviseljék magukat.

Még lehet jelentkezni a nyári hittanos táborra, jelentkezési lap a Remény újságok mellől vihető.

Holnaptól már lehet miséket íratni a következő félévre.

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!