:

Hirdetések (2019.6.9.)

A mai nappal ér véget a húsvéti időszak.

A héten holnap, pünkösdhétfőn reggel 8-kor, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig este hatkor lesznek köznapi magyar szentmisék. Kérem, hogy aki csak teheti, igyekezzen hétköznaponként is élni a magyar misék lehetőségével, közösen imádkozva, a szentmise kegyelmeiből merítve a mindennapi teendőkhöz, kötelességekhez.

Holnap délután fél négykor indul majd az autóbusz az Istropolistól a dunaszerdahelyi szentmisére, ahol a Missziós Kereszt jelenlétében is készülhetünk az Eucharisztikus Kongresszusra. Kérem, aki teheti, csatlakozzon!

Mivel szombaton többen a Nyitra-környéki kiránduláson vagy a győri papszentelésen vesznek részt, valamint ugyancsak szombaton lesz a budapesti eucharisztikus lelkinap is az Örökimádás-templomban, ahogy a faliújságon is olvasható, itt, a ferences templomban szombaton reggel nem lesz magyar mise.

Jövő vasárnap a Szentháromság vasárnapja lesz.

A június 22-i világméretű szentségimádáshoz mi is csatlakozunk, a faliújságnál is fel lehet iratkozni. Kérem, igyekezzünk megtölteni a templomot, örülnék, ha az idei elsőáldozók és bérmálkozók is jelen lennének családtagjaikkal együtt.

Szeretettel várjuk az általános iskolások jelentkezését a nyári hittanos táborra. Jelentkezési lap a Remény újságok mellől vihető, amit kérünk, minél hamarabb kitöltve leadni.

A következő évi elsőáldozásra jövő vasárnaptól fogom a jelentkezési lapokat osztani.

Miséket a második félévre június 17-től lehet majd íratni.

Köszönöm azok imáját, akik a Pünkösd előtti kilencedbe aktívan bekapcsolódtak, a Jóisten jutalmazza mindnyájukat gazdagon!