:

Hirdetések (2019.6.23.)

Holnap, hétfőn, Keresztelő Szent János születésének ünnepén reggel nyolckor lesz szentmise.

Szerdán este hat órára hívom a kedves híveket a magyar misére.

Csütörtökön, Szent László király ünnepén a Prímás-palotában, ahol épp a lovagkirály tiszteletére szentelt kápolna is van, fél öttől ünnepi hangversenyre, majd pedig magyar misére kerül sor. Aznap itt a ferences templomban nem lesz szentmise. Ugyancsak csütörtökön, este héttől pedig egy újabb hangversenynek a ferences templom ad otthont.

Pénteken Jézus Szentséges Szívének a főünnepe lesz, a magyar mise a szokott időben, este hattól lesz.

Szombaton Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe lesz, parancsolt ünnep. Magyar misére a ferences templomban a szokott időben, reggel nyolckor kerül sor.

Jövő vasárnap, az iskolaév vége alkalmából a délelőtt kilenc órai magyar misében a ferences templomban a Te Deum kerül elimádkozásra. Kérem, hogy a hálaadó misén minél több tanuló, diák, pedagógus, nevelő, szülő és nagyszülő vegyen részt!

Hálás köszönet a részvételért és közreműködésért az elmúlt napok lelki programjaiban!

Jelentkezési lap kérhető elsőáldozásra. Jelentkezési lap vihető a Remény újságok mellől a nyári gyerektáborra, ugyanúgy vihető a betegeket bejelentő lapból, akiket szeretnék, hogy lélekben magunkkal vigyünk Lourdesba.

A mai mise után a refektóriumban az iskolaév utolsó kávézása elején Dr. Molnár Imre bemutatja új könyvét, melynek címe: „Áldozatból fakadó szentség és küldetés”. A Pozsonyi Magyar Intézet búcsúzó igazgatójának szeretettel köszönjük meg az elmúlt négy éves szolgálata idején nyújtott segítségét, a jó együttműködést!

Szép nyári napokat kívánok!