:

Hirdetések (2018.12.23.)

Hálás köszönet az idei adventben nyújtott minden segítségért, a közösségért vállalt szolgálatokért és imákért, az aktív bekapcsolódásért a közösség által kínált lelki és egyéb programokba: a rorátékon, a lelkinapon, a teadélutánon való részvételért, az élelmiszergyűjtéskor hozott adományokért, a takarításért, a ministránsok, énekkarok, cserkészek, orgonisták adventi szolgálataiért, mindazok munkájáért, akik szívesen nyújtottak segítő kezet bármiben az idei advent folyamán. A Jóisten jutalmazza mindnyájukat mindenért gazdagon, jótetteik is járuljanak hozzá a boldogabb ünnepléshez!

Köszönöm, hogy szép számban végezték el az elmúlt napokban a karácsony előtti szentgyónásukat, és hogy sok beteghez és időshöz is elhívtak otthonaikba, így ők is szentségekkel megerősödve élhetik át a karácsonyi ünnepkört.

A magyar misék a következő időpontokban lesznek a ferences templomban:

  • December 24-én, Szenteste 22 órai kezdettel lesz az éjjeli mise. Előtte, 21:40-től a helyi énekkar fog énekelni a templomban.
  • December 25-én, Jézus Krisztus születésének főünnepén délelőtt 9-kor lesz a szentmise. Utána a Betlehemnél a gyermekek megáldására kerül sor, kérem, gyermekeikkel, unokáikkal együtt jöjjenek a szentmisére.
  • December 26-án, Szent István diakónus, vértanú ünnepén szintén délelőtt 9-kor lesz magyar mise.
  • Utána pedig jövő vasárnap, azaz december 30-án, a Szent Család vasárnapján lesz ismét magyar szentmise a ferences templomban, a szokott időben délelőtt 9 órakor, aminek keretén belül a közösség családjainak megáldására és a bejelentett jubilánsok köszöntésére kerül majd sor. Kérem, ha csak lehet, minél több családtag, minden generáció jöjjön együtt a szentmisére.

A Virágvölgy-i templomban ma este, december 25-én és jövő vasárnap este hattól lesznek magyar szentmisék.

A többi pozsonyi templom magyar miserendje a faliújságon és a honlapon is megtalálható.

Még ma lehet leadni a jelentkezés lapot a Lourdes-i zarándoklatra és befizetni a 180 euro előleget Seňan Ilonánál.

Szíves figyelmükbe ajánljuk közösségünk kalendáriumát a 2019-es évre.

Áldott, békés, szeretetben-teli karácsonyi ünnepeket kívánok!