:

Hirdetések (2018.11.18.)

Holnap, hétfőn, Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén a Kék-templomban lesz magyar szentmise, este 18 órai kezdettel. A reggeli mise a ferences templomban ezért elmarad. Kérjük szépen a kedves hívek hozzájárulását a mise utáni megvendégeléshez, a sós- és édes süteményeket a Duna utcai magyar iskola éttermébe vihetik délután fél négy és öt óra között, ahol a Ferences Világi Rend helyi magyar csoportja veszi át szíves hozzájárulásukat az agapéhoz.

Szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól lesznek magyar misék a ferences templomban, szombaton pedig reggel nyolctól. Kérem szépen a kedves híveket a nagyobb részvételre a köznapi miséken is!

Szombaton délelőtt kateketikai találkozóra kerül sor a Miletič utcai szaléziaknál. A 9-kor kezdődő misét előadások követik majd.

Szombaton délután lesz a házaspárok számára szervezett Párkapcsolati Műhely következő része.

Ugyancsak szombaton kerül sor a Krisztus Király főünnepét megelőző világméretű szentségimádásra, amelyhez Pozsonyban is csatlakozunk. Szeretettel várjuk a kedves híveket, családokat, az imacsoportokat, minden korosztályt, hogy együtt időzzünk az Oltáriszentség előtt. A szentségimádási óra este öttől kezdődik majd. Aki még nem regisztrált és tervez részt venni, kérjük, iratkozzon fel a templomi faliújságon kifüggesztett ívre.

Jövő vasárnap az egyházi év utolsó vasárnapja lesz, Krisztus Király vasárnapja, valamint majd a mise után kávézásra is sor kerül. Kérjük szépen a segítséget annak előkészítésében és a visszarakodásban is.

A jövő hónapban, december 15-én az adventi lelkinapunkat Szombathelyen szeretnénk megtartani, Boldog Brenner János első liturgikus emléknapján. Szeretettel hívok minden korosztályt, az autóbuszra Horváth Ilonánál lehet jelentkezni.

Egyházmegyénk főpásztora, Mons. Stanislav Zvolenský érsek atya holnap ünnepli hatvanadik születésnapját. Foglaljuk őt különösen is imáinkba ezekben a napokban, kérve számára a Jóisten bőséges áldását a továbbiakban is!