:

Hirdetések (2018.11.11.)

Ma, a Pozsonyi Főegyházmegye védőszentjének, Szent Márton püspöknek az ünnepén a már hagyományos jótékonysági gyűjtésre kerül sor a szentmisék után. Adományiakat a Jóisten jutalmazza gazdagon!

Hétfőn reggel nyolckor, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig este hatkor várjuk a kedves híveket a magyar köznapi misékre a ferences templomba.

Pénteken délután négykor kezdődik a „Szentek felvonulása” a Közösségi Házban. A szervezők szeretnék pontosan kezdeni az összejövetel központi részét, ezért már fél négytől lehet menni és előkészülni, beöltöztetni a gyermekeket, akik egy-egy szent életpéldáját mutathatják majd be.

Szombaton a jezsuita templomban lesz a magyar mise bemutatva, 8:30-tól. A szentmise után pedig a Szabadegyetem előadásaira kerül sor.  Buzdítom a kedves híveket a részvételre.

Ugyancsak szombaton lesz alkalom részt venni a nagyszombati Könnyező Szűzanya tiszteletére tartott novéna magyar miséjén. Lehetőség lesz közösen utazni vonattal, a jegyeket egyénileg érdemes már előre megvásárolni. További pontos részletek a faliújságon olvashatók.

November 19-én tartjuk meg Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepét a Kék-templomban. Egy újmisés atyát hívtam meg az este hatkor kezdődő szentmisére. Kérjük, hogy majd a mise utáni agapéhoz sós- és édes süteményekkel szíveskedjenek hozzájárulni, hogy immár hagyományosan, a máshonnan érkező híveket is megvendégelhessük a Kék-templom előtt.

Ma „kávéház” lesz, kérjük a gyerekeket, jöjjenek pecsétért a misenaplójukba!