:

Hirdetések (2018.11.4.)

Holnap, hétfőn, Szent Imre herceg ünnepén reggel 8-kor lesz szentmise.

Szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól lesznek magyar misék. November 8-ig a szokásos feltételek mellett minden nap teljes búcsú nyerhető egy elhunyt számára.

Szombaton a szokott időben, reggel 8-tól lesz magyar mise a ferences templomban.

A hét folyamán a Közösségi Házban lesznek a következő programok:

  • szerdán az esti mise után az egyetemisták találkozója,
  • pénteken 15 órakor a bérmálkozásra készülők találkozója,
  • ugyancsak pénteken este fél öttől az óvodások hittanja,
  • szombaton délelőtt 9-kor pedig a leendő elsőáldozók foglalkozása,
  • valamint a rendszeres őrsi cserkészfoglalkozások.

Jövő vasárnap Szent Márton püspök, egyházmegyénk védőszentjének az ünnepe lesz. Mindenkit szeretettel hívok a család-misére, amit majd a refektóriumban követ közösségi összejövetel. Jövő vasárnap lesz a hagyományos „szentmártoni-gyűjtés” is.

A már hirdetett „Szentek felvonulása” alkalmából, ami november 16-án a Közösségi Házban lesz, a résztvevő gyerekek nevét, illetve, hogy melyik szentnek öltöznek erre az e-mail címre szükséges elküldeni november 9-ig: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A lourdesi zarándoklatra Seňan Ilona testvérünknél kérhetnek jelentkezési lapot az érdeklődők.

A pozsonyi magyar katolikus családokat hívjuk a már hagyományos sítúrára a tavaszi szünet idején. Jövő héttől november 25-ig bezárólagosan lehet jelentkezni Varga Máriánál vagy Vician Líviánál. A jelentkezés alkalmával szükséges 50 € előleget befizetni.

A november 24-i világméretű szentségimádáshoz Pozsonyban is szeretnénk csatlakozni. Aki tervez részt venni rajta, kérjük, jelezze szándékát. Fel lehet iratkozni a templomi faliújságnál. Hívjanak meg másokat is erre az alkalomra!

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!