:

Hirdetések (2020.10.11.)

MÓDOSÍTÁS 2020.10.14-én, ami felülírja a szürkévé változtatott részét vasárnapi hirdetéseinknek:

A járványügyi szigorítások értelmében október 15-től, csütörtöktől, egyenlőre meghatározatlan időre nem lesznek nyilvános szentmisék templomainkban, így a ferences és virágvölgyi templomokban sem. A felvett miseszándékokat magánmisékben fogom elvégezni. Köszönöm a megértést és türelmet, valamint imáikat!

Magyar misék egész héten a szokásos miserend szerint lesznek templomunkban. Gyónásra a köznapi misék előtt kínálkozik lehetőség.

Jövő vasárnap, október 18-án is két magyar mise lesz a ferences templomban: reggel nyolctól elsősorban a hatvan évnél idősebb testvérek számára, délelőtt kilenctől pedig a fiatalabbak és a gyermekes családok számára. A ferences templom fél órával a mise előtt kerül kinyitásra. Vasárnap a második misére kérjük, azt követően jöjjenek be, miután már a nyolcas misén résztvevők kimentek a templomból, ugyanis kötelességünk a jelenlévők létszámára figyelnünk.

A Virágvölgyi plébániatemplomban továbbra is vasárnaponként este hattól vannak magyar szentmisék.

A járványügyi szigorítások értelmében max. 50 fő lehet egyszerre jelen a templomban. Köszönjük a megértést és a türelmes, egymásra odafigyelő hozzáállást!

Az októberi rózsafüzér-hónapban imádkozzuk gyakran a szentolvasót, naponta egy-egy tizedet a helyi közösségért is felajánlva. Köszönjük!

Szép hetet kívánok!