:

Hirdetések (2019.12.15.)

Holnap, hétfőn reggel hatkor adventi roráté mise lesz a ferences templomban, az ifjúság számára a mise után reggeli a Közösségi Házban.

A további napokon a szokásos miserend lesz érvényben.

Szerdán, csütörtökön és pénteken délután négytől az esti hatos misékig lesz gyónási lehetőség karácsonyra készülve.

Aki nem jutna el e három napon, még szombaton délelőtt 9 és 12 óra között lesz lehetősége szentgyónáshoz járulni magyar nyelven a pozsonypüspöki plébániatemplomban.

A jövő vasárnap délelőtti kilences misében fogjuk a jubilánsokat és jubiláló házaspárokat köszönteni. Ma van az utolsó nap a bejelentésükre.

Hálás köszönet azoknak, akik a Missziós Kereszt ittléte alatt a hét folyamán bekapcsolódtak a lelki programokba a Szent László-templomban, valamint részt vettek a tegnapi magyar Szabadegyetem előadásain. Továbbá köszönet a cserkészeknek a Betlehemi Láng elhozatáért, illetve annak a négy kilences csoportnak, akik a mai naptól bekapcsolódnak a Szállást keres a Szent Család-kilencedbe, közösségünk családjaiért és annak nagy családjáért is imádkozva az ünnepekre készülve.

További áldásos adventi napokat kívánok, találkozzunk a héten a köznapi miséken is, megállva, töltekezve, közösen imádkozva, szentségekhez járulva, a családtagokkal közösen is felajánlva egy-egy köznapi szentmisét, s otthon is együtt, személyesen is imádkozva, csendes időszakokat is teremtve, hogy az ünnepkör lényegére összpontosíthassunk. A gyermekes családokat is kérem a közös bibliai témájú imákra, beszélgetésekre, amiről majd tanúságtevő beszámolót is tarthatnak a január 12-i családmise keretén belül.

Kísérje az Úr áldása adventi utunkat!