:

Hirdetések (2019.10.20.)

Köszönet a pénteki megbeszélésen való részvételért, a tegnapi szabadegyetem előadásainak meghallgatásáért, valamint a mai rózsafüzérbe való bekapcsolódásért, amit a múlt héten bérmálkozott fiatalok imádkoztak elő.

Köznapi misék holnap, hétfőn reggel nyolctól, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig este hattól lesznek. Szombaton a mise a kirándulás miatt a ferences templomban elmarad.

Szerdán ismét hívom a fiatalokat a mise utáni összejövetelre is.

Pénteken az esti misében folytatódik a missziós katekézis-sorozat, a mise után pedig közösségünk férfi tagjai számára lesz imaest a Közösségi Házban. Szeretettel hívok minden érdeklődőt!

Szombaton hétkor indul az autóbusz a Székesfehérvárra szervezett egynapos zarándoklatra és kirándulásra. Kérjük, hogy a résztvevők legkésőbb 6:50-re jöjjenek az Istropolishoz. A főként gyermekes családok számára szervezett útra még a mai mise után jelentkezhetnek Árvai Gabriellánál és Mocsi Veronikánál. A Prohászka-templomban tartunk majd misét a családokért, megállunk Kaszap István cserkész sírjánál, közös ebéd lesz, délután pedig a játékmúzeumban lehet körülnézni. Tervezett hazaérkezés az esti órákban.

Jövő szombatról vasárnapra lesz az óraátállítás, így a vasárnapi rózsafüzér fél kilenctől a családokért és a családok előimádkozásában már a téli időszámítás szerint lesz. Épp ezért kérem, minél többen szíveskedjenek bekapcsolódni az októberi rózsafüzér-hónap utolsó vasárnapi szentolvasó-imádkozásába!

Lelki megújulásra hívom a kedves híveket Isten Igéjének segítségével. Nyolc héten keresztül naponta kb. tíz percnyi időt a Szentírás-olvasásra fordítva hagyhatjuk, hogy Isten Igéje átjárjon minket. Aki szívesen bekapcsolódna ebbe a kezdeményezésbe, a Remény újságok mellől vihet abból az információs lapból, amelyen pontosan szét van írva, melyik nap melyik két fejezet javasolt az elolvasásra. Ez a szétírás közösségünk honlapján is megtalálható a „Hírek” rovatban. Kérem, hogy másokat is értesítsenek erről a lehetőségről, azoknak is jelezve, akik például nem tudnak már eljárni a templomba. Jövő vasárnap a refektóriumban Szentírást lehet majd vásárolni, akinek esetleg nem lenne meg a teljes Ó- és Újszövetség.

A kávézásokat illetően, így jövő vasárnap is, kérjük a férfiak segítségét az asztalok elrendezésénél, és a kávézás végén, a visszarakodásnál is! Előre is köszönjük!