:

Hirdetések (2019.10.27.)

Hálás köszönet a bekapcsolódásért az elmúlt napok színes közös programjaiba!

Holnap, hétfőn reggel 8-kor lesz szentmise. Holnap kezdődik a már meghirdetett nyolchetes Szentírás-olvasás, amibe minden érdeklődő bekapcsolódhat. Kívánom, hogy Isten Igéje mind többünk szívét formálja! Információs lap vihető a Remény újságok mellől.

Szerdán és csütörtökön este hattól lesz magyar mise. Szerdán különösképpen várom az ifjúságot, a csütörtöki szentmise már a másnapi ünnepre is érvényes lesz.

Pénteken, november 1-én, Mindenszentek főünnepén, ami parancsolt ünnep, a ferences templomban délelőtt 9-kor lesz magyar szentmise. Pénteken délben pedig, már a másnapi Halottak napja alkalmából az András-temető központi keresztjénél lesz lehetőség közösen imádkozni az elhunytakért az emléknap vigíliáján.

Szombaton reggel fél nyolckor kezdődik az elsőszombati rózsafüzér az Oltáriszentség előtt újabb papi hivatásokért, utána pedig a szentmise az elhunytakért.

Vasárnap a szokásos vasárnapi miserend lesz érvényben.

Gyónási lehetőség ezen a héten a hétfői, szerdai és csütörtöki misék előtt lesz. Kérem szépen ezt a három napot kihasználni. Csütörtökön már este öttől fogok gyóntatni.

November első nyolc napjában a szokásos feltételek mellett teljes búcsút nyerhetünk a tisztítótűzben szenvedő lelkek javára.

Mától lehet jelentkezni a következő évi közösségi sítúrára. A jelentkezés a 100 € előleg befizetésével történik Varga Máriánál és Vician Líviánál. Olyan családok jelentkezését várjuk, akik az egész hetet Zuberecen tudják tölteni.

A mise után kávézás lesz a refektóriumban, kérjük az ügyes átvonulást, valamint azt, hogy a hangerőre úgy figyeljünk oda, hogy ne zavarjuk a következő szentmisét. Ebből az okból kérem azt is, hogy a templom előtti beszélgetések minden alkalommal pár méterrel a bejárati ajtótól távolabb történjenek. Köszönjük a megértést!

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!