:

Hirdetések (2019.11.17.)

A héten a szokott időpontokban lesznek a magyar misék a ferences templomban.

Kedden, Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén este hattól a Kék-templomban lesz magyar nyelvű ünnepi szentmise. Immár hagyományosan, szeretne a helyi közösség a vendégeknek egy kis agapéval kedveskedni. Kérik, hogy minél többen összefogva tartsák fontosnak az egyes szolgálatokba való bekapcsolódást, azok is, akiknek eddig még nem volt rá alkalmuk. A sós és édes süteményeket a Duna utcai magyar iskola ebédlőjébe lehet vinni kedden délután fél négy és fél öt között, ahol a Ferences Világi Rend tagjai veszik majd át azokat. Ugyanúgy kérik, hogy másoknak is adják tovább a keddi mise hírét, hívják meg pozsonyi és vidéki ismerőseiket a közös ünneplésre.

Pénteken az esti mise után pasztorális megbeszélés lesz a Közösségi Házban. Szeretnék kiértékelni, hogy mit hogyan sikerült, vagy épp nem sikerült megvalósítani, illetve, hogy a következő szolgálatokba ki hogyan tudna bekapcsolódni, beleértve a Közösségi Ház karbantartását, az egyes programok szervezését, az adventi időszak eseményeinek megtervezését. Külön kérik az egyes csoportok képviseletét.

Szombaton délután öttől szentségimádási óra lesz a ferences templomban. Bekapcsolódva a világméretű szentségimádásba így is lehet készülni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Szintén kérik, hogy másokat is meghívva apostolkodjanak, hogy minél többen imádkozhassanak együtt az Oltáriszentség előtt.

Jövő vasárnap Krisztus Király főünnepe lesz, az egyházi év utolsó vasárnapja.

November 30-án kerül majd sor az adventi koszorúk közös készítésére a helyi cserkészcsapat közreműködésével a Közösségi Házban.