:

Hirdetések (2019.2.17.)

A héten lelkigyakorlaton veszek részt. A környékbeli magyar lelkiatyák fognak helyettesíteni.

A ferences templomban a hétköznapi misék közül az esti hatos magyar misék lesznek megtartva, tehát szerdán, csütörtökön és pénteken lesznek itt magyar misék. Részletes szétírás a faliújságon és honlapunkon olvasható.

Szombaton a kateketikai nap alkalmából nem itt, hanem a Miletič utcai szalézi templomban lesz magyar mise, 9 órai kezdettel.

Ugyancsak szombaton, február 23-án lesz a közösségi farsangi összejövetel is. A Duna utcai magyar iskola ebédlőjében délután négy órakor nyitjuk meg a bált, de már fél négytől lehet gyülekezni, készülődni. Kérjük, hogy a svédasztalhoz szíveskedjenek szendvicsekkel, sós és édes süteménnyel, gyümölccsel, valamint üdítőkkel hozzájárulni. Ugyancsak kérjük a tomboladíjak felajánlását is. Olyan díjakat ajándékozzunk, amikről feltételezzük, hogy a nyerteseknek örömet szereznek. Vagy a helyszínre lehet hozni, vagy pedig előzetesen Bercz Amáliának, Horváth Ilonának vagy Vician Líviának lehet átadni azokat. A gyerekek a bálra álarcot ölthetnek. Minden korosztályt szeretettel várunk. A teremdíszítésben pénteken kérjük a segítséget, annak részleteit a már említett szervezőkkel lehet pontosítani.

Jövő vasárnap veszi kezdetét a közösségi sítúra, több mint hetven jelentkező van. A sítúrán hétfőtől péntekig lesznek majd naponta szentmisék, tehát kérem a résztvevőket, hogy vasárnap még idehaza vegyenek részt szentmisén.

Kérjük, hogy akik a tihanyi zarándoklatra jelentkeztek, Horváth Ilonánál szíveskedjenek az euróban és forintban fizetendő összegeket is minél hamarabb rendezni.

Nagyböjti lelkinapunk március 16-án lesz. Kérem az ifjúság és a ministránsok aktív részvételét is majd. Brenner József atya lesz a vendégünk, aki a múlt évben boldoggá avatott testvéréről, Brenner Jánosról fog beszélni, valamint Perger Gyula atya, aki Mindszenty József bíborosról tart majd előadást, akinek hősies életpéldáját a hét folyamán Ferenc pápa hivatalosan is elismerte, ami egy újabb lépést jelent a boldoggáavatáshoz.

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!