:

Hirdetések (2019.2.10.)

A héten a szokott időpontokban lesznek a szentmisék. Kérem, hogy aki csak teheti, igyekezzen olykor egy-egy köznapi szentmisén is részt venni.

Holnap, hétfőn a Betegek Világnapja, a Lourdes-i Szűz Anya liturgikus emléknapja lesz. Hálásan köszönöm mindazok imáit, akik az elmúlt napokban bekapcsolódtak a betegekért és a Lourdes-i zarándoklat gyümölcseiért felajánlott kilencedbe. Kísérjük imával és tapintatos odafigyeléssel továbbra is az általunk ismert betegeket!

A betegek kenetének kiszolgáltatására a szombat reggeli szentmisében kerül sor a ferences templomban. Azok az idős és/vagy beteg személyek, esetleg műtét előtt állók részesülhetnek ebben a szentségben, akik egyébként szentáldozáshoz is járulhatnak, vagyis a megszentelő kegyelem állapotában kell lenniük. Kérem, hogy segítsék el erre a szombat reggeli magyar misére beteg ismerőseiket és hozzátartozóikat, valamint minél többen imádkozzunk majd velük és értük a szentmisében!

Kérem, hogy akik a sítúrára vonattal terveznek utazni, minél hamarabb jelezzék azt Varga Máriánál, valamint a kedvezményes jegyek megvásárlásához szükséges igazolványt adják át neki.

A mai mise után „kávéház” lesz a refektóriumban. A gyerekek a Rozália-kápolnába jöhetnek pecsétért a misenaplóikba.

Áldott vasárnapot kívánok közösségünk minden tagjának, minden családjának! Tartalmas hetet!