:

Hirdetések (2019.1.27.)

A héten a szokott időpontokban lesznek a szentmisék. Hétfőtől péntekig a köznapi misék előtt szentgyónási lehetőség is lesz.

Pénteken elsőpéntek.

Szombaton elsőszombat, egyben Urunk bemutatásának az ünnepe is – Gyertyaszentelő Boldogasszony napja. Magyar mise és benne gyertyaszentelés reggel nyolc órakor lesz, kérem, hozzanak magukkal gyertyát megáldásra. A mise előtt pedig ezen az elsőszombaton is újabb magyar papi és szerzetesi hivatásokért fogjuk a rózsafüzért imádkozni a kihelyezett Oltáriszentség előtt fél nyolc órai kezdettel. Kérem, imádkozzunk együtt minél többen!

Ugyancsak február 2-án kezdhetjük el azt a kilencedet, amit a Lourdes-i Szűzanya emléknapja, vagyis a Betegek Világnapja előtt szeretnénk végigimádkozni. Ezt a kilenc napi imát február 11-re készülve közösségünk és ismeretségi köreink beteg tagjaiért, valamint a nyári Lourdes-i zarándoklatunk lelki hatásaiért ajánlhatjuk fel. Kérem, hogy minél többen kapcsolódjanak be, azok közül se maradjon ki senki, akik a nyári közösségi zarándoklatra jelentkeztek, ez is egy jó készület lehet az útra. Imafüzetet lehet vinni, azok kérjenek belőle, akik vállalják a kilenced elvégzését.

Jövő vasárnapra esik Szent Balázs püspök liturgikus emléknapja.

Előzetesen jelentem, hogy a közösségi farsangi összejövetel február 23-án, szombaton lesz megtartva.

Holnaptól már az egész első félévre lehet magyar szentmiséket beíratni. Ismét kérem, hogy aki csak teheti, a kért misére egész családjával együtt érkezzen, jó, ha előtte elvégzik szentgyónásukat, s a misén szentáldozáshoz is járulnak. Az imacsoportok által kért miséken is kérem, hogy az imacsoportok tagjai nagyobb számban szíveskedjenek részt venni.

A mai mise után a refektóriumban lesz közösségi összejövetel.