:

Hirdetések (2019.1.20.)

A héten a szentmisék a szokásos miserend szerint lesznek. A misékben imádkozni fogunk a keresztények egységéért is – az imahét keretében. Szeretettel hívom a kedves híveket a köznapi magyar misékre is!

A csütörtök esti magyar mise előtt 17:10-től csendes szentségimádásra kerül sor a szentmise kezdetéig.

Ebben az évben is folytatódik a lehetőség néhány napra saját családjukba fogadni a Szent Család-vándorikonját, s így még intenzívebben imádkozni saját családjaikért és a közösség további családjaiért is. A bekapcsolódni kívánó családok a Remény újságok mellől vihetnek az erre szolgáló piros színű jelentkezési lapból.

Jövő héten imafüzetek lesznek kaphatók a Lourdes-i kilenceddel. A februári Betegek Világnapjára, ami egybeesik a Lourdes-i Szűz Anya liturgikus emléknapjával egy február 2-án kezdődő kilenceddel szeretnénk majd előkészülni. A kilencedet közösségünk és ismeretségi köreink betegeiért, valamint a nyári Lourdes-i zarándoklat lelki gyümölcseit kérve ajánlhatjuk fel minél többen.

Jövő vasárnap a mise után kávézás lesz a refektóriumban, előre is hálás köszönet minden segítségért.

Március 23-án a pozsonypüspöki plébánia híveivel közösen szervezünk zarándoklatot és kirándulást Tihanyba, az apátságba és a történelmi kálváriára. Részletek a faliújságon olvashatók.

A mai perselypénz a templomtorony felújítására lesz fordítva, adományaikat a Jóisten jutalmazza gazdagon!

Kérem, imádkozzák rendszeresen minél többen a napi fohászt közösségünkért!