:

Hirdetések (2018.9.2.)

Az elsővasárnapi mise szentségi áldással zárul.

Holnap veszi kezdetét az új tanév. A Veni Sancte-mise a ferences templomban jövő vasárnap, szeptember 9-én lesz. Várjuk az iskolásokat családtagjaikkal együtt, a pedagógusokat és nevelőket egyaránt!

A héten hétfőn és szombaton reggel 8-tól, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig este 18 órától lesznek magyar nyelvű köznapi szentmisék. Hétfőn Nagy Szent Gergely, szerdán Szent Kalkuttai Teréz anya emléknapja lesz, pénteken a Szent Kassai Vértanúkat fogjuk ünnepelni, szombaton pedig Szűz Mária születésnapja – Kisboldogasszony ünnepe lesz. Szeretettel várom a kedves híveket, családokat, az ifjúságot is mind gyakrabban a hét folyamán is szentmisékre.

A héten lesz elsőpéntek. Minden köznapi mise előtt lesz szentgyónási lehetőség. Pénteken már egy órával a mise előtt kezdek gyóntatni. Kérem, hogy minél többen igyekezzünk megtartani az elsőpéntekeket. Külön kérem a volt és leendő bérmálkozók és családtagjaik, valamint a volt és leendő elsőáldozók és családjaik részvételét. De ugyanúgy kérem, hogy a Jézus Szíve Családok tagjai is mind nagyobb számban imádkozzanak együtt elsőpéntekeken is templomunkban!

Szombaton a reggeli mise után átsétálunk majd a bérmálkozásra jelentkezett fiatalokkal az új közösségi helységbe, ahol megbeszéljük a rendszeres találkozók időpontjait az új iskolaév folyamán.

Jövő vasárnaptól lehet majd jelentkezési lapot kérni a következő elsőáldozásra. A misenaplókat is jövő vasárnap osztjuk ki a gyerekeknek. Kérjük, minél nagyobb számban vegyenek részt a délelőtti magyar misén a ferences templomban!

Áldott vasárnapot, jó iskolakezdést, szép hetet kívánok!