:

Hirdetések az évközi idő 33. vasárnapján

Kedden, november 17-én déli 12 órakor Stanislav Zvolenský érsek atya a Szent Márton Székesegyházban szentmisét mutat be a kommunizmus áldozataiért.

*

Csütörtökön, november 19-én a Kék-templomban fogjuk ünnepelni Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepét. A szentmise 18 órakor kezdődik. Itt a ferences templomban aznap nem lesz magyar szentmise. Kérjük a kedves híveket, hogy sós- és édes süteményekkel járuljanak hozzá a mise utáni agapéhoz, amiket a Duna utcai iskola ebédlőjében fognak a Ferences Világi Rend tagjai összegyűjteni a szentmise előtt 17:00-17:30 között. Köszönjük szépen!

*

Szombaton folytatódik a Szabadegyetem. Reggel 8-kor itt a ferenceseknél nem lesz magyar szentmise, hanem 8:30-kor a jezsuitáknál kezdődik szentmisével a tanulmányi nap programja. A mise után az Aloisianum aulájában hallgathatják meg a biblikus és egyháztörténelmi előadásokat, amelyek a koraesti órákig fognak tartani.

*

Ugyancsak szombaton, november 21-én 13 órai kezdettel sportdélutánt szervezünk a Duna utcai magyar iskola tornatermében. Szeretettel várjuk a gyerekeket és az ifjúságot!

*

Jövő vasárnap Krisztus Király főünnepe lesz. A szentmise után „kávéház”-ra kerül sor a refektóriumban.

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, az alábbi számon hívjanak: +421 911 912 410, vagy a szentmisék előtt ill. után keressenek személyesen.

*

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. november 15.                                                    Tamás atya