:

Hirdetések évközi idő 11. vasárnapján

A mai gyerekmise után „kávéház” lesz a refektóriumban. Szeretettel várjuk a kedves híveket a közösségi találkozóra. A gyerekek közben összegyűjthetik hiányzó matricáikat a szentmisenaplójukba, amit kitöltve, kiszínezve eljuttathatnak hozzám legkésőbb június 26-ig, s majd a június 28-i iskolaév-végi Te Deum-i szentmisében fogjuk őket szorgalmukért megjutalmazni. Továbbá, ugyancsak a refektóriumban még lehet jelentkezni a nyári jókai gyermek- és ifjúsági táborunkra.

*

Tegnap több helyen is papszentelésre került sor. Ami a magyar anyanyelvű újmiséseket illeti, Pozsonyban Kollárik Dávidot és Mikus Csabát szentelték pappá, a Nyitrai Egyházmegye szolgálatára Andrusko Gyulát, a Kassai Főegyházmegye szolgálatára pedig Belá Tamást. Ugyanúgy örömmel vettünk részt Lehocký Rajmund Dömötör ferences testvér papszentelésén is Léván. Kísérjük imáinkkal az újmiséseket és adjunk értük hálát a Jóistennek!

*

Június 19-21. (péntek-szombat-vasárnap) kerül sor a Könnyező Szűzanya 300. jubileumi búcsújára Bacsfa-Szentantalon. A részletes program a faliújságon tekinthető meg, illetve a www.szentantal.sk honlapon. Szeretettel várják a Mária-tisztelő híveket!

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421 911 912 410.

*

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. június 14.                                                             Tamás atya