:

Hirdetések Húsvét hatodik vasárnapján

A mai gyerekmise után „kávéház” lesz a refektóriumban, szeretettel hívunk mindenkit a közösségi találkozásra. Itt lehet még jelentkezni a szombati Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra valamint a nyári gyermek- és ifjúsági táborra Jókára, továbbá befizethetik az előleget a bártfai közösségi szabadságra.

*

A kongói paptársam, akinek családját segíthettük anyagi támogatásainkkal, hálásan köszöni a kedves hívek nagylelkűségét! A család nagy segítségére szolgál a továbbított pénzösszeg amit összegyűjtöttünk, valamint sokat jelent számukra az értük felajánlott ima és irántuk tanúsított szolidaritásunk. Ők is imádkoznak értünk, valamint Yvon atya május hónap folyamán minden kedden és pénteken este 21 órakor a pozsonyi magyar közösségért mutat be hálából szentmisét.

*

Ma délelőtt 11 órai kezdettel az alagsori színteremben „A viskó” c. színdarabot tekinthetjük meg egy magyarországi színjátszókör előadásában. Szeretettel várják az érdeklődőket!

*

Szerdán, mivel itt a templomban egy külföldi vendégcsoport koncertjére kerül sor, a ferences atyák kérésére a magyar nyelvű szentmisét reggel 8 órakor fogjuk tartani.

*

Csütörtökön Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz. Parancsolt ünnep.

*

Egész hónapban a hétköznapi szentmiséket a lorettói litániával kezdjük a rendes időpontban, vasárnaponként pedig a szentmisék előtt, 8:50-kor imádkozzuk.

*

Imádkozzunk rendszeresen az elsőáldozásra és bérmálkozásra készülőkért, újabb papi hivatásokért közösségünkben, valamint akik az érettségi vizsgák, illetve egyéb vizsgák előtt állnak!

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421911912410.

*

Szép vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. május 10.                                                                       Tamás atya