:

Hirdetések Húsvét ötödik vasárnapján

Anyák napja alkalmából szívből köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat! Az ifjúság által készített verses-zenés programmal szeretnénk nekik hálatelt szívvel gratulálni!

*

Ma, a hónap első vasárnapján szentségi áldással fejezzük be a szentmisét.

*

Májusban a lorettói litániát közösen imádkozzuk templomunkban. A hétköznapi szentmiséket a litániával kezdjük a rendes időpontban, vasárnaponként pedig a szentmisék előtt 10 perccel, tehát 8:50-kor fogjuk a májusi Mária-ájtatosságot végezni.

*

Köszönöm szépen a részvételt a pénteki közösségi gyalogos zarándoklaton, illetve akik Máriavölgyben kapcsolódtak be a közösségünk lelki megújulásáért felajánlott ájtatosságba.

*

Köszönöm azoknak, akik bekapcsolódtak a Ferenc pápának ajándékozandó Biblia másolásába, kérjük még további érdeklődők jelentkezését! Feliratkozni folyamatosan a faliújságon kifüggesztett íven lehet.

*

Jövő vasárnap gyerekmisét tartunk, utána „kávéház” lesz a refektóriumban. 

*

Egy változásra szeretném felhívni a figyelmüket, május 13-án, szerdán, mivel itt a templomban egy külföldi vendégcsoport koncertjére kerül sor, a ferences atyák kérésére a magyar nyelvű szentmisét reggel 8 órakor fogjuk tartani, nem pedig a szokott időben 18 órakor. Köszönjük a megértést!

*

Május 16-án, szombaton autóbuszt indítunk Pozsonyból a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra. A kisebbek számára külön programot biztosítanak a szervezők „Gyerekmaros” elnevezéssel. Kérem, hogy az érdeklődők nálam jelezzék minél hamarabb részvételi szándékukat és a biztosítás megkötése végett diktálják be a szükséges adatokat! Az autóbusz ára 10 euro lesz, a közösségünkben bérmálkozóknak és elsőáldozóknak az útiköltség felét térítem.

*

Kérjük, hogy akik jelentkeztek a nyári szabadságra Bártfára, május 20-ig szíveskedjenek a szükséges adatokat és a 100 euro előleget befizetni Varga Máriánál vagy Vician Líviánál.

*

Továbbá még lehet jelentkezni a nyári gyerektáborra, amely közösségünk fiataljainak szervezésében valósul meg Jókán július utolsó hetében. Több altábort szervezünk, így a korosztályt is kibővítjük az óvodásoktól egészen a bérmálkozókig. Jelentkezési lap a sekrestyében kérhető.

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421 911 912 410.

*

Isten áldásában gazdag vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. május 3.                                                                                      Tamás atya