:

Hirdetések (2020.2.2.)

Holnap, Szent Balázs püspök ünnepén a reggel 8 órai magyar misében kerül sor az ilyenkor szokásos Balázs-áldásra. Szeretettel várom mindazokat, akik meg tudják oldani, hogy a magyar misére jöjjenek, köztük az iskolásokat is, hiszen holnap tanítási szünet lesz az iskolákban.

Ugyancsak holnaptól kezdődik a kilenced betegeinkért. Kérem, minél többen kapcsolódjanak be. Részletek a faliújságon, illetve a Remény újságok mellől vihető szórólapokon.

Szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól lesznek a magyar misék. Buzdítom a kedves híveket, olykor köznap is időt találni a misén való részvételre, a lelki töltekezésre.

Gyóntatás a köznapi misék előtt lesz, elsőpénteken már negyed hattól.

Szombaton kerül sor a betegek kenetének kiszolgáltatására templomunkban. Kérem, hogy olvassák el a faliújságon, kik részesülhetnek érvényesen ebben a szentségben, kiket buzdíthatnak környezetükben a szentség felvételére, esetleg segíthetnek nekik a szombati eljutásban is ide a templomba. Kérem továbbá, hogy minél többen imádkozzunk majd a betegekkel és a betegekért a szombat reggeli misében. Vállaljunk értük áldozatot!

Jövő vasárnap kávézás is lesz majd a refektóriumban, kérjük a segítséget az asztalok és székek elrakásánál mind a mise előtt, mind az összejövetel végén.

Igyekezzünk február hónapban tudatosan odafigyelni egymásra, a közösségre: próbáljuk ezt a hónapot a családban, templomban, kisközösségben, sítúrán annak a jelszónak szellemében élni, hogy legyen bennem egy kicsivel több segítőkészség, mint elvárás, legalább egy kicsivel többet adjak hozzá a közöshöz, mint amennyit kapni szeretnék…

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!