:

Hirdetések (2020.1.5.)

Holnap, hétfőn, Vízkereszt ünnepén a vasárnapi miserend lesz érvényben. A ferences templomban délelőtt kilenckor, a Virágvölgyi templomban este hatkor lesznek magyar misék és a misék keretében vízszentelés. Kérem, hozzanak magukkal palackot, hogy vihessenek majd haza az új szenteltvízből otthonaik, munkahelyeik meghintésére is. Kérem, hogy idén ezekben a napokban azok igényeljenek házszentelést, akiknek még nem volt a házuk, lakásuk pap által megszentelve.

Szerdán, csütörtökön és pénteken este hatkor lesznek a köznapi magyar misék. Szombaton reggel nyolckor. Használjuk ki a karácsonyi időben is ezeket a lehetőségéket.

Csütörtökön este negyed hattól a hatos mise kezdetéig csendes szentségimádásra hívom a kedves híveket.

Jövő vasárnap, Urunk megkeresztelkedésének ünnepén, a karácsonyi ünnepkör zárónapján a délelőtti misében a gyermekes családok tanúságtételeit hallgathatjuk majd meg, kik hogyan élték át családegyházukban az adventi és karácsonyi heteket Jézus mélyebb megismerését illetően. Tehát röviden el lehet majd mondani, hogyan valósították meg az adventi gyertyagyújtásokat, vagy hogyan magyarázták el az evangéliumokat, vagy hogy hogyan hívták fel karácsonykor a figyelmet Jézus Krisztusra. Buzdítom a családokat, hogy bátran számoljanak majd be, másokat is segítve az ötletekkel.

Januárban a kávézások 19-én és 26-án lesznek, kivételesen a hónap harmadik és negyedik vasárnapján. Köszönjük a megértést!

Kísérje Isten bőséges áldása a 2020-as új esztendőt!