:

Anyagi „gazdagodásunk” 2019-ben

Az évvégi számadás és hálaadás alkalmával, amikor a sok-sok lelki program, közös élmény és közöségépítő rendezvény kerül szóba, most szeretnénk egy-két fontos anyagi előrelépésre is felfigyelni, amelyekre épp azért volt és van szükség, hogy zökkenőmentesen, színvonalasan, még inkább elősegítsük közösségünk életét.

A 2018-ban megnyitott Közösségi Házban, ahol szó szerint zajlik az élet az egész év folyamán, sikerült kialakítanunk a közösségi könyvtárat minden korosztály számára. A szükséges berendezést, az egységes polcokat egy pályázaton elnyert összegből tudtuk megvásárolni. Ugyanígy, pályázati pénzen vettük azt a vetítőgépet is, projektort, amit szintén a Közösségi Házban helyeztünk el, ugyanis sok program keretében hasznosnak tűnt az effajta segédeszköz használata.

Honlapunk, melyen nap mint nap számos érdeklődő kíséri figyelemmel a Pozsonyi Magyar Katolikus Közösség életét, olvasva a hirdetéseket, képes élménybeszámolókat, szintén ugyanennek a sikeresen elnyert pályázatnak segítségével működik és újul meg.

Hálás köszönet mindezekért anyagi támogatónknak, a Magyar Kormánynak, a pályázatot kiíró államtitkárságnak, a Bethlen Gábor Alap Zrt. munkatársainak...