:

Hirdetések (2019.8.11.)

A héten szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól, vasárnap a szokott időben, tehát délelőtt kilenctől lesznek magyar szentmisék a ferences templomban.

Csütörtökön, augusztus 15-én Szűz Mária mennybevételének a főünnepe lesz, parancsolt ünnep. A Nagyboldogasszony-i ünnepre már a szerda esti vigília-mise is érvényes lesz azok számára, akik csütörtökön nem tudnak eljönni. Kérjük, hogy akik esetleg máshol is fognak tartózkodni a következő napokban, ne mulasszák el a szentmisén való részvételt.

Figyelmükbe ajánljuk a Remény hetilapot, amiben a közösség Lourdes-i zarándoklatáról is olvashatnak. Kérjük, vásároljanak a fennmaradt régebbi számokból is, időseknek, betegeknek vagy épp a szabadságra olvasnivalónak.

Augusztus 20-án, Szent István király ünnepén este hatkor lesz ünnepi magyar szentmise a dómban. Kérjük, hívják meg hozzátartozóikat, vidéki ismerőseiket is a közös ünneplésre!

A nyár végi ifjúsági lelkigyakorlatra a 18-35 év közöttiek számára e-mailben lehet jelentkezni. Részletek a faliújságon olvashatók.

Ősztől folytatódik a Szabadegyetem, immár az ötödik tanév. A régiek és újak jelentkezését is várják. Hamarosan lesznek jelentkezési lapok. A tervezett időpontokat azonban már most megtalálják a hirdetőtáblán.

Buzdítjuk a kedves híveket, hogy a nyáron is naponta imádkozzák a fohászt a helyi közösségért és találjanak időt a csendes szentségimádásra.