:

Hirdetések (2018.10.14.)

A mai mise után „Kávéház” lesz a refektóriumban. Kérjük az ügyes átvonulást és a távozáskor pedig majd az udvar felőli kijárat használatát, hogy ne zavarjuk a templomban imádkozókat. A gyerekeket a Rozália-kápolnába hívjuk pecsétért a misenaplóikba.

Hétfőn reggel 8-kor, szerdán, csütörtökön és pénteken este 18 órakor várjuk a kedves híveket a magyar nyelvű köznapi misékre a ferences templomba. Hétfőn Avilai Nagy Szent Teréz, kedden Alacoque Szent Margit, szerdán Antiochiai Szent Ignác emléknapja, csütörtökön pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

A szerdai és a csütörtöki misék végén is lesz szentségimádás. Csütörtökre imaszándékok fogalmazhatók meg.

Szombaton kezdetét veszi a teológiai magyar Szabadegyetem újabb évfolyama, ezért a jezsuita templomban lesz a magyar nyelvű szentmise, mégpedig 8:30-tól. A ferences templomban szombaton reggel nem lesz mise. Buzdítok minden felnőtt érdeklődőt a Szabadegyetem idei előadásainak meghallgatására, az egyetemistákat, szülőket és idősebb kedves híveket is! Jelentkezési lap vihető a Remény újságok mellől, de az első alkalomra bárki betérhet megtekinteni a Szabadegyetem menetét az Aloisianumra, a jezsuita templom melletti egyetem aulájába.

A vasárnapi mise előtt 8:20-tól a rózsafüzér közös imádkozására kerül sor, kérem, hogy minél többen csatlakozzanak!

Jövő vasárnap a mise végén gyűjtés lesz a templom tornyának felújítására. Adományiakat előre is köszönjük!

Kérem, imádkozzák októberben minden nap a rózsafüzért, egyénileg, a templomban és a családban is. Ferenc pápa kérésére csatolják hozzá az „Oltalmad alá futunk…” és a Szent Mihály angyalhoz intézett fohászt is, imádkozva az Egyházért, az ifjúságról szóló szinódusért, a helyi közösségért!