:

Hirdetések advent 3. vasárnapján

A mai gyermekmise után „kávéház”-at tartunk a refektóriumban, a gyerekeket is várjuk kakaóra. A mai összejövetelen a péntekenként találkozó fiataljaink által sütött teasüteményt kóstolhatják meg. Fogadják tőlük szeretettel!

*

Holnap, hétfőn reggel 6 órakor roráté misét tartunk. Gyertyát hozhatnak magukkal. A hajnali mise után iskolába induló gyermekek és fiatalok számára közös reggelit biztosítunk.

*

A karácsony előtti gyóntatásra itt a ferenceseknél szerdán, csütörtökön és pénteken délután 16 órától este 18 óráig kerül sor. A pozsonypüspöki plébániatemplomban szombaton délelőtt 9 és 12 óra között fogunk gyóntatni.

*

A Duna utcai iskolában csütörtökön délután 14 órától fogok gyóntatni.

*

A pénteki gyermekfoglalkozások és bérmálkozási katekézisek, valamint az olaszozás e héttől szünetelnek. Majd a január 11-e utáni héten folytatjuk őket.

*

Ne felejtsünk el imádkozni a bérmálkozásra készülő fiatalokért, különösen azért a személyért, akinek nevét kihúzták.

*

A sekrestyében adventi és karácsonyi énekeket, verseket tartalmazó CD kapható a szentmisék után.

*

Ha valamelyik héten nem jut Remény újság valakinek, kérem, jelezzék a sekrestyében, hogy az igénynek megfelelően tudjuk a megrendelt példányszámot meghatározni. Továbbá néhányan jelezték, hogy szeretnék az Új Ember-t is megrendelni, ez a lap névre szólóan járna januártól, Árvai József által jutna el hozzánk Rajkáról. A hetilapot Lapos Zoltánnál rendelhetik meg december 21-ig, s majd szintén nála vehetik át az újságot hetente a vasárnapi misék után. Az előfizetés ára a 2015-ös évre 26 euró lesz.

*

Már lehet szentmise-szándékokat íratni 2015 első félévére.

*

Betegellátás és temetésesetén kérem, az alábbi számon hívjanak: +421 911 912 410. Ne felejtsék el bejelenteni idős, beteg hozzátartozóikat, ismerőseiket a szentségekkel történő ellátásra!

 

Áldott adventi készülődést!

2014. december 14.                                                                                 Tamás atya