:

Hirdetések (2020.7.26.)

A mai napon szeretettel köszöntjük a nagyszülőket és imádkozunk értük. Július 26. ugyanis Szent Joakim és Anna, Szűz Mária szüleinek, vagyis az Úr Jézus nagyszüleinek a liturgikus ünnepe.

Az előttünk álló hét folyamán a szokásos miserend lesz érvényben. Szeretettel hívjuk a kedves híveket a köznapi magyar szentmisékre is. Az ifjúságot, a gyerekeket, a családokat is buzdítjuk, hogy a nyári hetekben ilyen módon is töltekezzenek. A fiúkat hívjuk ministrálni is.

Hétfőn és szombaton reggel nyolctól, szerdától péntekig esténként hattól lesznek a köznapi misék, vasárnap pedig hagyományosan délelőtt kilenctől. A köznapi misék előtt gyónási lehetőséget kínálok.

Augusztus 1-én, a hónap elsőszombatján fél nyolctól a reggeli mise előtt a kihelyezett Oltáriszentség előtt imádkozhatjuk együtt a szentolvasót újabb papi hivatásokért. Tartsuk szívügyünknek ezt az imaszándékot, és minél többen fogjunk össze a rendszeres imában.

Előzetesen hirdetem, hogy augusztus 20-án, Szent István király ünnepén az ünnepi szentmise 17 órakor kezdődik majd a Szent Márton Székesegyházban. Kérem, értesítsék ismerőseiket, hívják meg pozsonyi és vidéki barátaikat, családtagjaikat a közös ünneplésre.

További szép nyári napokat kívánok az egész közösségnek!