:

Hirdetések (2020.3.8.)

A héten a szokásos időpontokban lesznek a magyar szentmisék.

Buzdítjuk a kedves híveket, hogy minél többen kapcsolódjanak be a nagyböjti jótékonysági közösségi ruhabörzébe. Ruhák a Közösségi Házban választhatók holnap, hétfőn délelőtt 9 és 11 között, valamint délután fél öt és fél hat között, továbbá a keddi napon délelőtt 9 és 10 óra között és szintén délután is, fél öt és fél hat között. Az összegyűlt adományok jótékonysági célra lesznek fordítva.

Pénteken fél hattól lesz a magyar nyelvű keresztút. Kérjük, minél többen kapcsolódjanak be a közös nagyböjti imába.

Vasárnap délután fél négykor lesz a március 15-i megemlékezés és koszorúzás a Medikus kertben, a Petőfi-szobornál. Előtte a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás szervezésében az 1848/49-es Pozsonyt felidéző sétára kerül sor Korpás Árpád vezetésével. A találkozási hely a Štúr-tér lesz, a Cafe Propeler előtt, mégpedig délután egykor.

Köszönök minden szolgálatot a közösségért, s kérem, hogy az egyes csoportok továbbra is segítsék munkájukkal és háttérimáikkal a közösség nagy családjának életét.

Ma kávézás lesz a refektóriumban.

Másfél hét már eltelt a nagyböjti időszakból, közeledünk húsvéthoz. Kívánom, hogy értékesen használjuk fel a nagyböjti időt, ne halogassunk odafigyelni és időt szánni a lelkünkre, a mindennapi lelki életre, csendes imákra, az Isten-kapcsolatunkra, a felebarát iránti szerető odafigyelésre és segítségnyújtásra. Ezek nélkül nem tudjuk igazi mélységében átélni majd húsvét örömünnepét sem. Kívánom, hogy egyikünk se fossza meg magát a felkínált lelki megújulásból és elmélyülésből fakadó tiszta boldogságtól!